Hajunpoisto ratkaisut

Hajunpoisto aktiivihiilisuodattimella soveltuu jätevesipuhdistamon hajunpoistoon, pumppaamon hajunpoistoon, jätteenkäsittelylaitoksen hajunpoistoon, teollisuuden hajunpoistoon, biokaasulaitoksen hajunpoistoon ja biokaasun puhdistukseen. Kiinteistöjen -ja omakotitalojen tuuletusputkeen.

Olemme kehittäneet OdourMikko aktiivihiilisuodattimet, jotka sopivat useimpiin kohteisiin. Mikäli tuotesarjasta ei löydy kohteeseen valmista hajunpoistoratkaisua, asiantuntijamme suunnittelevat teille sopivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun häiritsevien hajujen poistoon.

Tuotesarjaan kuuluu sekä vapaastihengittäviä että puhaltimella varusteltuja ratkaisuja.

Suodattimen aktiivihiilimassa valitaan aina kohteen mukaisesti ja se on helppo vaihtaa. Ilmamäärää voidaan käsitellä aina 200 000 m³⁄h saakka.

OdourMikko Free- hajunpoisto ratkaisut

OdourMikko Free tuotesarja on suunniteltu kohteisiin, jossa ei tarvita erillistä puhallinta, vaan häiritsevät hajut voidaan suodattaa vapaasti kiertävän ilman avulla. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi:
- Pumppaamoiden ja säiliöiden tuuletukset
- Purkukaivot
- Talojen ja muiden kiinteistöjen tuuletukset

OdourMikko puhaltimella ja säätimellä varustetut hajunpoistoratkaisut

Kohteet joissa tarvitaan alipaineistusta ohjaamaan ilma hallitusti pois
- Pumppaamoiden ja säiliöiden tuuletukset
- Purkukaivot
- Puhdistamoilla lietteenkäsittely, tiivistämö ja muut tilat

OdourMikko 50 ja OdourMikko 100 -mallit

Etoiles on tuonut markkinoille pitkän tuotekehityksen tuloksena teollisesti muotoillun OdourMikko -aktiivihiilisuodattimen. Se on helppo ja käyttövalmis ratkaisu hajunpoistoon. Se sisältää puhaltimen, ilmamäärän säätimen, hiilen vaihtoa helpottavan sukan ja kohteen mukaan valitun aktiivihiilen.

Muut mallit

Valmistamme aktiivihiilisuodattimet kohteen mukaan PE-muovista joko pyöreänä tai kantikkaana. Suodattimen koko määräytyy käsiteltävän ilmamäärän mukaan, joka voi olla 200 000 m³⁄h.

Huippuluokan osaamisella tarjoamme hajunpoistoa luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Otathan yhteyttä, haluamme auttaa!

Soita meille +358 400 779 515